Ν.Καρανίκας στην «Ώρα της ΑΕΛ»: «Επιτέλους είδα κόσμο στο Αλκαζάρ» (VIDEO)

Ερχόμενος από την Μολδαβία όπου δεν επιθυμεί να επιστρέψει λόγω κλίματος και τρόπου ζωής, ο Λαρισαίος πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, ήταν ο κεντρικός καλεσμένος του Αποστόλη Τριανταφύλλου στην σημερινή «Ώρα της ΑΕΛ» της Formedia TV.

«Όλα είναι μια εμπειρία στη ζωή κι αυτή την έζησα όσο άντεχα», είπε ουσιαστικά για το πέρασμά του απ’ το πρωτάθλημα της Μολδαβίας, ενημερώνοντας πως έχει λύσει το συμβόλαιό του κι αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο στούντιο βρέθηκε να συζητήσει κυρίως για την ΑΕΛ, με την οποία σχετίζεται όλη η οικογένεια και φόρεσε τη φανέλα της από μικρό παιδί! Κι έτσι έγινε…

Ήταν άλλωστε στο Αλκαζάρ στον τελευταίο αγώνα με τη Νίκη Βόλου κι εκείνο που πρώτο τον ενθουσίασε ήταν η επιστροφή του κόσμου: «Είχα χρόνια να το δω έτσι κι είναι η απόδειξη πως έχουν συντελεστεί σημαντικές αλλαγές στην ομάδα», είπε και συνέχισε: «Παίζαμε Α’ Εθνική στο AEL FC ARENA κι η απουσία του κόσμου λόγω της γνωστής κατάστασης ήταν σοκαριστική για εμάς που γνωρίζαμε»!

Αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, είπε ότι «στο πρώτο ημίχρονο έδειξε τη δυναμική της, αλλά όταν πετυχαίνεις πρώτος γκολ αυτόματα – ειδικά σ’ αυτές τις κατηγορίες – ξέρεις ότι το αποτέλεσμα μετράει και προσπαθείς από ένστικτο να το προστατέψεις».

Όσο για τον αγώνα του Σαββάτου στη Φιλιππούπολη τόνισε πως «σε ένα μέτριο προς κακό γήπεδο, συγκριτικά μάλιστα με το σημερινό Αλκαζάρ, ναι μεν παίζει ρόλο η ποιότητα των παικτών, αλλά αποκτά καθοριστικότερο ρόλο η δυναμική στις μονομαχίες». Κι όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Αν θέλεις νίκη δεν πρέπει να χάσεις μονομαχία απ’ το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη του Νίκου Καρανίκα στον Αποστόλη Τριανταφύλλου:

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαιτησία όνειδος

«…Αφού κέρδισαν τα δελτία…Τελειώστε τους με τη διαιτησία!» Η φίλαθλη χώρα είχε σήμερα μία πρώτης τάξεως…