Des Kai Auto: Λαρισαίος δημιούργησε δωρεάν εφαρμογή κινητών με την οποία «ταξιδεύεις» σε μουσεία και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο

Το Des Kai Auto είναι η πρώτη ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών, η οποία σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις σε μουσεία και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο Λαρισαίος Χρήστος Αποστόλου δημιούργησε την εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει περισσότερους από 45 προορισμούς από όλο τον κόσμο με στόχο να αναδείξει τα όμορφα τοπία καθώς και τον πολιτισμό της κάθε χώρας. Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε δωρεάν στο link: https://www.christosapostoloudev.eu/deskaiauto

Η εφαρμογή διατίθεται από την προσωπική σελίδα του δημιουργού και δεν είναι διαθέσιμη μέσω Google Play ή Apple Store. Εγκαθίσταται σε κινητές συσκευές με ευθύνη του χρήστη.

Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες. Με το πάτημα ενός κουμπιού βρίσκεστε στο μενού των χωρών όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές χώρες έτσι ώστε να ταξιδέψετέ με αμεσότητα και απόλαυση. Όταν διαλέξετε μια χώρα, σας εμφανίζονται οι επιλογές από τις διαθέσιμες τοποθεσίες, όπως μουσεία, αξιοθέατα κτλ.

Τότε έρχεστε σε επαφή με ένα virtual (εικονικό) οδηγό που σας ταξιδεύει σε ένα 3D χώρο (της τοποθεσίας που διαλέξατε) με απίστευτο διαδραστικό υλικό.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ