ΑΕΛ: Με το δεξί η Κ19 νίκησε 3-1 τον Ηρακλή Λάρισας (photostory)

Δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας η ομάδα Κ19 της ΑΕΛ, στον αγώνα που διεξήχθη χθες στο γήπεδο Καλοχωρίου, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς παρά την υπεροχή της, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23′ από μια γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων και “σίγουρο” πλασέ του Κουτσιούδη.

Από το σημείο εκείνο όμως οι παίκτες του Ζήση Ζιάγκα αφυπνίστηκαν κι έστω  κι αν δεν έφτασαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, έφτασαν σε εύκολη νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το 1-1 “έγραψε” ο Ζησούλης στο 29′ με διαγώνιο σουτ έπειτα από ομαδική ενέργεια, ενώ στην επανάληψη μίλησε ο Βλιώρας, σκοράροντας για το 2-1 στο 56′ με έξυπνη εκτέλεση φάουλ που κέρδισε ο ίδιος και στο 78′ για το τελικό 3-1 με υπέροχη κεφαλιά.

Ξένισε τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο η ενέργεια του Μπαλαμώτη στο 73′, που παρότι γνώριζε το ελλιπές ρόστερ της ομάδας του, χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο και αποβλήθηκε, αφού προηγουμένως η Βολιώτισσα διαιτητής, Ιωάννα Συναϊτη, συμβουλεύτηκε τον πρώτο βοηθό, Κων/νο Τασσιόπουλο, μπροστά στον οποίο και συνέβη το περιστατικό.

Εντύπωση είχε εξάλλου προκαλέσει εκ προοιμίου το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στο γήπεδο με δώδεκα μόλις παίκτες, οι οποίοι και αγωνίσθηκαν φιλότιμα, με συνέπεια στον τραυματισμό του γκολκίπερ Ντάτσι και την αποχώρησή του μετά το 2-1, να αναλάβει καθήκοντα τερματοφύλακα ο Κουτσιούδης.

Γι΄αυτό και οι “βυσσινί” το μόνο που επιδίωξαν έκτοτε ήταν απλά να “κλειδώσουν” το αποτέλεσμα με ένα τρίτο γκολ.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Αντωνόπουλος, Χρηστακέας (75′ Νικολακούλης), Βουλγαρίδης (70′ Μπαργιώτας), Λυγούρας (46′ Τσιομήτας), Γωγουβίτης, Ζησούλης, Κούκος, Νινίκας, Βλιώρας, Αρσένης (67′ Τάφα), Ελέζι (46′ Ασίκογλου)

ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι (58′ λ.τ. Ράμα), Γαργάλας, Κουτσιούδης, Μπαλαμώτης, Βασιλείου, Παυλίδης, Μαντίκας, Παπαστόγιας, Βέλας, Μπακαβέλος, Χονδής

  • Όπως προκύπτει κι από το photostory που ακολουθεί, σύσσωμο το επιτελείο της ΑΕΛ ήταν χθες στο Καλοχώρι για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Κ19:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: 17 χρόνια από το 3ο αστέρι!

Πέρασαν 17 χρόνια  5/5/2007 που η ΑΕΛ κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας της με το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ήταν ένα μοναδικό…