Πτυχιούχος MIP της UEFA ο Στάθης Ταυλαρίδης – Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ (φωτογραφίες)

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει τον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας, Στάθη Ταυλαρίδη, που προ ημερών στη Νιόν της Ελβετίας, παρέλαβε από τα χέρια του προέδρου της UEFA, Aleksander Čeferin το πτυχίο της Ακαδημίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, MIP (Executive Master for International Players).

Η οικογένεια της ΑΕΛ αισθάνεται τιμή που στις τάξεις της βρίσκονται άνθρωποι και στελέχη με ήθος και κατάρτιση αυτού του επιπέδου και του ευχόμαστε να διαπρέψει υπηρετώντας το όραμα που έχουμε για την ομάδα μας”.

Με την παραπάνω ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ εκδηλώνει σαφώς την χαρά και την υπερηφάνεια της για την παρουσία στις τάξεις της ενός στελέχους όπως ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος αμέσως μετά την τελετή απονομής των πτυχίων την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της UEFA, προχώρησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στην ακόλουθη ανάρτηση:

«Τι μεγάλη τιμή και περηφάνια μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς να παραλαμβάνω το πτυχίο μου από τα χέρια του Προέδρου της UEFA Aleksander Čeferin! Οι γνώσεις που απέκτησα πολυτίμες, οι αξίες που διδάχτηκα ανεκτίμητες! Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου, τα παιδιά μου για όλη την στήριξη που μου παρείχαν και την υπομονή που κάνανε όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και τους γονείς μου, που από το μακρινό 1996 που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο στέκονται δίπλα μου αγέρωχοι, αυτοί που μου μάθανε να μην σκύβω το κεφάλι, να μην πτοούμαι από τίποτα και από κανέναν και να δουλεύω σκληρά μέχρι να έρθει η τελική δικαίωση!!»

·         Συνόδευσε μάλιστα περήφανος την ανάρτησή του με μια φωτογραφία απ’ την προσωπική του στιγμή με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

·         Κι έπειτα, γιόρτασε όπως του αξίζει, παρέα με πολλούς φίλους του,  όλοι τους διασημότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αλλά πρώτα και καλύτερα τους συμπατριώτες και πρώην συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων και μια ιστορική μορφή της ΑΕΛ. Μιλάμε για τον κάτοχο του MIP I κι αρχηγό της κυπελλούχου ΑΕΛ του 2007, Νίκο Νταμπίζα και τους αριστερά και δεξιά, κατόχους MIP II, Δημήτρη Παπαδόπουλο και Γιάννη Αμανατίδη. Πλέον, στο δρόμο για το MIP IIII βρίσκονται οι Παναγιώτης Κονέ και Χρήστος Καρυπίδης.

·         Στη… σειρά κι ο Κόλο Τουρέ, συναπόφοιτος τώρα, αλλά πολύ περισσότερο συγκάτοικός του  Στάθη Ταυλαρίδη όταν πρωτοπήγαν πιτσιρικάδες στην Άρσεναλ…

·         Μετά οι συναπόφοιτοι Βραζιλιάνοι… Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ Ζούλιο Σέζαρ απ’ τη μια κι ο κάτοχος «χρυσής μπάλας», Κακά, απ’ την άλλη…

·         Κι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά του, όταν βρέθηκε ανάμεσα στον παγκόσμιο πρωταθλητή, Γιούρι Τζορκαέφ και τον θρυλικό αρχηγό της Βαλένθια, Γκαϊθκα Μεντιέτα!

·         Τελευταία αλλά όχι έσχατη, καθώς υποπτευόμαστε ότι κράτησε ακόμα καλύτερες φωτογραφίες για τον εαυτό του, εκείνη με τον Κροάτη θρύλο, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν!

·         Τέλος, σχολιάζοντας όλα τα ανωτέρω στην προσωπική του στήλη Tsoumbox στην “Πολιτεία των Σπορ”, το στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Χρήστος Τσούμαρης, έγραψε:

“Η χαρά και η τιμή είναι όλη δική μου, όχι μόνο γιατί μου εμπιστεύτηκε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά γιατί έχω τη χαρά να μ’ εμπιστεύεται καθημερινά ένας άνθρωπος σαν τον Στάθη Ταυλαρίδη. Αισθάνομαι τυχερός (και η τύχη έχει στην προκειμένη περίπτωση το ονοματεπώνυμο του Αχιλλέα Νταβέλη) που συνέβη να υπηρετώ μαζί του την ΑΕΛ, ώστε να μπορώ να τον αποκαλώ συνεργάτη!

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαιτησία όνειδος

«…Αφού κέρδισαν τα δελτία…Τελειώστε τους με τη διαιτησία!» Η φίλαθλη χώρα είχε σήμερα μία πρώτης τάξεως…