Έτοιμοι από καιρό οι “βυσσινί” – Η 20μελής αποστολή της πρεμιέρας

Έτοιμοι από καιρό είναι οι «βυσσινί» για την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Σήμερα το πρωί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, ανυπομονώντας για την σέντρα που  θα γίνει αύριο στις 15:00 στο Αλκαζάρ και προσμένοντας θερμή υποδοχή και από το κοινό της ομάδας, το οποίο και θέλουν να ικανοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή την οποία συγκροτούν οι εξής παίκτες:

Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Καλουτσικίδης, Κοσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Θωμαϊδης,  Γαρουφαλιάς, Πλέγας, Κ.Παπαγεωργίου, Μιλτιάδης, Αντράντα, Νικολιάς, Πεντρόσο, Μαυριάς, Γλυνός, Όγκμποε.

Αναγκαστικές είναι οι απουσίες των Κούστα, Ραμίρες και Τσουμάνη, οι οποίοι θα προπονηθούν ξεχωριστά το πρωί στα Δένδρα, μαζί με τους Νίνο, Αντωνόπουλο, Γιώτα, Βλιώρα, Γωγουβίτη, Κούκο, Ζησούλη και Νινίκα.

Οι επτά τελευταίοι έμειναν ανενεργοί αγωνιστικά αυτό το Σ/Κ, λόγω της αναβολής του αγώνα της Κ19 με τον Ηρακλή, όπως γνωστοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Θυμίζουμε ότι τον σημερινό αγώνα στο Αλκαζάρ θα διευθύνει ο Δημήτρης Θεοχάρης από τον σύνδεσμο της Μαγνησίας, με βοηθούς τους Μπάλα (Τρικάλων), Γάκο (Φθιώτιδας) και τέταρτο τον επίσης Βολιώτη, Καλαντζή.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα του 1ου ομίλου της SL2 έχει ως εξής:

  • Απόλλων Πόντου-Διαγόρας, Διαιτητής: Κατσικογιάννης, (Ηπείρου), Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Μάνος (Λάρισας), 4ος Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)
  • ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρισας, Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Μπαλάς (Τρικάλων), Γάκος (Φθιώτιδας), 4ος Διαιτητής: Καλαντζής (Θεσσαλίας)
  • Μακεδονικός-Νίκη Βόλου, Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς), Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Αναστασιάδης (Σερρών), 4ος Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής)
  • Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας, Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Βοηθοί: Δανδανόπουλος (Ξάνθης), Χρυσελής (Ξάνθης), 4ος Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Θυμίζουμε πως την Δευτέρα παίζουν Παναθηναϊκός Β’-Απόλλων Λάρισας, σήμερα στις 15:00 Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός, ενώ χθες Παρασκευή η αυλαία άνοιξε με το 1-1 μεταξύ Βέροιας και ΠΑΟΚ Β΄.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι αρκετές εκπλήξεις περιμένουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν σήμερα στο Αλκαζάρ και η μεγαλύτερη αναμένεται να έρθει από την πλευρά των οπαδών της Θύρας 8!

Να θυμίσουμε ότι η προπώληση εισιτηρίων ολοκληρώθηκε κι ότι τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν σήμερα από τις 12:30, νωρίς το μεσημέρι.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ