ΑΕΛ έτοιμη για όλα και… πρώτη backstage γεύση από την επίσημη φωτογράφιση των “βυσσινί”!

Διαφορετικό ήταν το σημερινό πρωϊνό για τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ΑΕΛ, καθώς ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και αμέσως μετά την προπόνηση στα Δένδρα, συγκεντρώθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Παρουσία του προέδρου, Αχιλλέα Νταβέλη και του αντιπροέδρου, Γιάννη Νταβέλη, αλλά και με την καλλιτεχνική επιμέλεια των Πασχάλη Μάντη και Γιώργου Μποντικούλη, που είχαν την συνδρομή των τεχνικών της 21admedia (σ.σ. φορέα διαχείρισης της επικοινωνίας της ΠΑΕ) αποτυπώθηκε και βιντεοσκοπήθηκε πλούσιο υλικό, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά, το οποίο θα διοχετεύεται στη δημοσιότητα σταδιακά και με διάφορους τρόπους, από την ΠΑΕ και από τα μέσα της 21admedia.

Οι ευχές για καλό πρωτάθλημα έδωσαν και πήραν φυσικά μεταξύ των παρευρισκομένων, αλλά ως το ματς της Κυριακής είναι βέβαιο πως όλοι θα τα ξαναπούν μεταξύ τους κι όχι μόνο μια φορά, ως καλή οικογένεια που διαπιστωμένα είναι!

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι απλά μια μικρή δόση από backstage, αφού τα καλύτερα έρχονται, κατ’ αρχάς μέσα απ’ τα επίσημα social media της ΠΑΕ…

—————————
AELtv: www.youtube.com/c/aeltv
Facebook: www.facebook.com/aelfcofficial
Instagram: www.instagram.com/aelfc_official
Website: www.aelfc.gr


Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ