Συνοδοιπόροι ΕΑΚΛ και ΠΑΕ ΑΕΛ στον εκσυγχρονισμό του Αλκαζάρ (VIDEO)

Συνάντηση εργασίας, με την οποία επισημοποιήθηκε η συνοδοιπορία μεταξύ ΕΑΚΛ και ΠΑΕ ΑΕΛ στο σύνολο των κοινών δράσεων και ενδιαφερόντων, είχαν σήμερα σε κορυφαίο επίπεδο οι δύο πλευρές.

Πιο συγκεκριμένα, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του σταδίου Αλκαζάρ, παραβρέθηκαν από πλευράς ΕΑΚΛ ο πρόεδρος της Ε.Δ., κ.Γιάννης Κουρδής, το μέλος της κ.Θανάσης Δριστέλλας, ο διευθυντής κ.Δημήτρης Μακρίδης και ο επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών κ.Γιώργος Τσουκαρέλας κι από πλευράς της προσκεκλημένης ΠΑΕ ΑΕΛ, ο πρόεδρος κ.Αχιλλέας Νταβέλης, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή και μέλος του Δ.Σ., κ.Τάσο Βενέτη και τα διοικητικά στελέχη κ.κ. Χρήστο Τσούμαρη και Τάσο Χριστακόπουλο.

Παίρνοντας πρώτος τον λόγο ο κ.Νταβέλης ευχαρίστησε για την ευρύτερη φιλοξενία της ομάδας και εκδήλωσε επίσης την ευχαρίστησή του για την διαρκή και σημαντική αναβάθμιση του σταδίου, στην οποία συνδράμει σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες της και η ΑΕΛ, προκειμένου όπως είπε χαρακτηριστικά, «να ξαναγίνει το Αλκαζάρ ο πολυσήμαντος πόλος που υπήρξε για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Λάρισας».

Έκανε μάλιστα και εκτενέστερη αναφορά στην αντίληψη που έχει η σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την αναβάθμιση του προϊόντος, καταγράφοντας τόσο τα κακώς κείμενα του παρελθόντος που πρέπει να ξεπεράσει, καθώς και τους στόχους που έχει θέσει, οι οποίοι βρήκαν απολύτως σύμφωνους τους ανθρώπους του ΕΑΚΛ.

Επιμέρους έγινε αναφορά στην συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με ειδικότερη επισήμανση ως προς την τοποθέτηση του video wall, για το οποίο ο κ.Νταβέλης επισήμανε ότι το συγκεκριμένο των 16 τ.μ. τοποθετήθηκε προσωρινά, για να αντικατασταθεί άμεσα από νέο διπλάσιας διάστασης, επίσης μισθωμένο από την ΠΑΕ, ώσπου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απ’ την πλευρά της Περιφέρειας για την τοποθέτηση του μόνιμου matrix!

Από την πλευρά του ο κ.Κουρδής ζήτησε για την ασφάλεια της συνεργασίας να ακολουθούνται πάντα οι δέουσες διαδικασίες επικοινωνίας, αναγνωρίζοντας την συμβολή της ΠΑΕ στον εκσυγχρονισμό του σταδίου με όλους τους τρόπους, μεταξύ των οποίων – πλην του video wall – η επισπορά του χλοοτάπητα, η αντικατάσταση των καθισμάτων VIP και άλλα που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν.

Περαιτέρω, τέθηκαν προς συνεννόηση και διευθέτηση θέματα όπως:

–          Η χρήση ή μη της Θ1, λόγω και της διαρκούς χρησιμοποίησης του νέου προπονητηρίου στίβου στο παλιό «βοηθητικό»,

–          Η διαχείριση του parking κατά τους επίσημους αγώνες,

–          Η αναδιανομή στην χρήση εκδοτηρίων και η πιθανή τοποθέτηση νέων σε επίκαιρα σημεία,

–          Η τακτοποίηση οφειλής κάποιων δεκάδων χιλιάδων ευρώ που απορρέουν από την χρήση των προβολέων στους αγώνες της ΑΕΛ την τελευταία διετία

–          Η αναδιαμόρφωση των χώρων της Θ3, με δημιουργία αίθουσας VIP, νέα χωροθέτηση αίθουσας Τύπου, πρόβλεψη χώρου για εμπορική χρήση από την ΠΑΕ και

–          Η ανακαίνιση-αντικατάσταση των καθισμάτων που έχουν φθαρεί από τον χρόνο και ευρύτερα η καθαριότητα των χώρων.

Τέλος, υπήρξε αναφορά στο ζήτημα του AEL FC ARENA και στο δικαίωμα του ΕΑΚΛ επί του χώρου, δεδομένου ότι κατασκευάστηκε σε οικόπεδο που παραχώρησε η κατά κυριότητα δικαιούχος ΓΓΑ – προϊσταμένη αρχή του ΕΑΚΛ, από τον «Πυρήνα Β’» που εξ’ ορισμού διαχειρίζεται η Επιτροπή (κλειστό Νεάπολης κ.ά.)!

Ακολούθως, επιβεβαιώνοντας το άριστο της συνεργασίας, οι κ.κ. Κουρδής και Νταβέλης έκαναν αυτοψία στους χώρους του σταδίου και προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις προς την κάμερα της Formedia TV:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ