Στη μνήμη του Γιώργου Τσιμπίνη…

Λίγο πριν κλείσουν 8 χρόνια από τον απροσδόκητο χαμό του βετεράνου άσου της ΑΕΛ, Γιώργου Τσιμπίνη, ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ομάδας ανακοίνωσε πως την προσεχή Δευτέρα 31/10 θα ταξιδέψει στη γενέτειρά του, τα Γιαννιτσά, για έναν αγώνα στη μνήμη του.

Το γεγονός έγινε γνωστό από σχετική τους ανάρτηση στα social media, όπου αναφέρουν:

«Πέρασαν αρκετά χρόνια απο την ημέρα που έφυγε ο Γιώργος Τσιμπίνης, σε ηλικία μόλις 47 ετών. Ο Γιώργος αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΛ από το 1989-1996 και ήταν ένας αδαμάντινος χαρακτήρας και σπουδαίος ποδοσφαιριστής.
Η οικογένεια του μας προσκάλεσε να δώσουμε έναν αγώνα προς τιμήν του την 31/10 στην πατρίδα του , τα Γιαννιτσά και φυσικά την αποδεχθήκαμε.
Καλούνται τα μέλη του συλλόγου μας, να παρευρεθούν την 12η το μεσημέρι, στην Πινακοθήκη Λάρισας στην Νεάπολη, για αναχώρηση, ώστε να αγωνιστούμε στις 3:30 μ.μ. στην μνήμη του συμπαίκτη μας».

Να συμπληρώσουμε ότι ο Γιώργος Τσιμπίνης ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής, είχε πλούσιο έργο στα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, με σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Αναγέννησης και κορυφαία ποδοσφαιρική στιγμή του, την μεταγραφή του στην ΑΕΛ.

Από τη ζωή έφυγε τη νύχτα της 13 προς 14 Δεκεμβρίου του 2014, καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς!

·        Παρακάτω βλέπετε την σχετική ανάρτηση των Βετεράνων της ΑΕΛ, καθώς και την 11άδα των «βυσσινί» σε αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (σεζόν 1992-93), όπου ο Τσιμπίνης διακρίνεται στην κάτω σειρά, δεύτερος από αριστερά. Για την ιστορία η 11άδα είναι: (πάνω από αριστερά) Στόικα, Αλεξούλης, Νασιάκος, Γκαλίτσιος, Μιχαήλ, Ίσα και (κάτω από αριστερά) Μήλος+, Τσιμπίνης+, Τσουκάλης, Παπαντωνίου, Ντα Σίλβα

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ