ΑΕΛ K15: 3-0 και… όλη η “Δόξα” δική της (φωτογραφίες)

Κανένα περιθώριο δεν άφησε η ομάδα Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ στην φιλοξενούμενη Δόξα Δράμας και μπαίνοντας πολύ δυναμικά στο ματς, έφτασε σε μια εμφατική νίκη με ένα καθαρό σκορ όπως το δίκαιο 3-0.

Η αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Δασοχωρίου, παρουσία αρκετών εκατοντάδων φιλάθλων, ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της SL1, όπου τόσο η νεοσύστατη ομάδα των “βυσσινί¨, όσο και εκείνη των “μαυραετών”, ζήτησαν και συμμετέχουν κατ’ εξαίρεση.

Ωστόσο, η δυναμική με την οποία ξεκίνησαν το παιχνίδι οι παίκτες του Θοδωρή Ελευθεριάδη, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους.

Πιο συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε ο προωθημένος αρχηγός τους Νίκος Αβραμούλης μόλις στο 4ο λεπτό, για έρθει στο 12′ ο Γιώργος Τσακνάκης να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, μετά από περιπετειώδη φάση στη διάρκεια της οποίας η μπάλα βρήκε δύο φορές το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Από κει και πέρα η ΑΕΛ ήλεγχε πλήρως τη μπάλα και τον ρυθμό, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ώσπου ήρθε στο 70′ ο Καραγιάννης, μετά από έξοχη μεταβίβαση, να αποφύγει τον αντίπαλο γκολκίπερ και σε κενή εστία να γράψει μέσα σε θερμά χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς το τελικό 3-0.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η μικρότερη ηλικιακά ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ φτάνει τους 4 βαθμούς, καθώς προηγήθηκε στην πρεμιέρα το 1-1 του Αγρινίου, απέναντι στον Παναιτωλικό.

Για την Κ15 της ΑΕΛ ξεκίνησαν τον αγώνα οι Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Αβραμούλης, Δεμίρης, Λυγούρας, Όντος, Τσακνάκης Μ., Αγοραστός, Τσακνάκης Γ. και Νταφούλης, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή οι Μπακογιάννης, Μπασδέκης, Καραγιάννης, Γάτος και Γουγουλιάς.

Από την άλλη, η αρχική σύνθεση της Δόξας ήταν: Γεωργακούδης, Χαλβατζής, Ποδαράς, Στοϊμενίδης, Τόλιος, Μποϊτσος, Γεωργιάδης Ν., Συρτάς, Σελαμάνης, Μαλλόσι, Ιορδανίδης, Ρεβίθης, Βογιατζής, Ιωαννίδης.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την σημερινή αναμέτρηση:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ