Διπλασιάστηκαν οι νοσηλείες στο νοσοκομείο Τρικάλων

Στη ΜΕΘ ασθενείς από γειτονικούς νομούς

Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων μέσα σε μια εβδομάδα είχαμε στην κλινική covid 19 του νοσοκομείου Τρικάλων σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα. Οι νοσηλείες δυστυχώς διπλασιάστηκαν και η ανησυχία αυξήθηκε.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 21 ασθενείς, την προηγούμενη εβδομάδα ο αριθμός ήταν πολύ μικρότερος με 10 νοσηλείες.! Βέβαια αυτή η εικόνα ανησυχεί τους γιατρούς και νοσηλευτές, αφού αλλάζει τα δεδομένα της πανδημίας στην περιοχή μας.

Από τη στιγμή που υπήρξε αύξηση στα κρούσματα αυτό πέρασε και στο νοσοκομείο Τρικάλων.
Το καλό νέο είναι ότι ένας ασθενής χρειάζεται αυξημένη φροντίδα, ενώ αρχές Αυγούστου είχε φτάσει ο αριθμός των ασθενών στην ΜΕΘ τους 5, αλλά θυμίζουμε ότι εδώ πρόκειται ασθενείς και από γειτονικούς νομούς και όχι μόνο από τα Τρίκαλα!

Ο αριθμός των ασθενών στα ΤΕΠ είναι 6 άτομα που περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα για το αν είναι θετικοί ή όχι στον κορονοϊό. Από εκεί και πέρα κατά την χθεσινή μέρα δόθηκαν 2 εξιτήρια ασθενών, αλλά έγιναν και 8 νέες εισαγωγές στην κλινική, όπου ανέβασε κατά πολύ τον αριθμό.

Τέλος, το ευχάριστο ήταν ότι δεν είχαμε καμία καταγραφή νέου θανάτου στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Από εκεί και πέρα οι γιατροί εκτιμούν ότι υ αύξηση αυτή ήταν ως επίπτωση από την έναρξη της σχολικής περιόδου, αν και θεωρούν ότι τα μικρά παιδιά πλέον γνωρίζουν τους κανόνες και μπορούν να προστατεύσουν τους ηλικιωμένους που έχουν στο σπίτι τους, παρόλα αυτά ο κορονοϊός αποδεικνύεται ότι είναι αρκετά… επίμονος και δημιουργεί προβλήματα!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ