ΑΣ Καρδίτσας: Πρόβα τζενεράλε με Ιωνικό το Σάββατο

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας ολοκληρώνεται το Σάββατο για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Η προαγωνιστική περίοδος οδεύει προς το τέλος της και μετά από 1,5 μήνα προετοιμασίας με οκτώ φιλικές αναμετρήσεις, η ομάδα της Καρδίτσας θα φιλοξενήσει στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» τον Ιωνικό Νίκαιας, στο ένατο και τελευταίο φιλικό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. O φιλικός αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ.

O Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την καθημερινή δουλειά προκειμένου να συνθέσουν την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα της ομάδας ενόψει των επίσημων αγώνων και απέναντι στον Ιωνικό επιθυμούν να διαπιστώσουν το συνολικό βαθμό ετοιμότητας των παικτών τους.

Παρά τα προβλήματα, καθώς οι Γόντικας και Αγραβάνης παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού, όπως επίσης και οι μη διαθέσιμοι Καρράς και Πεφάνης, η ομάδα σχηματίζει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πρόσωπο και μετράει αντίστροφα για τα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Στον αντίποδα, ο Ιωνικός διατήρησε επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου τον Άγγελο Τσίκληρα, ενώ κάλυψε πολύ γρήγορα το χαμένο χρόνο, σε ό,τι αφορά τη συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού του και του σταδίου προετοιμασίας του. Στο ρόστερ του ξεχωρίζουν οι πολύπειροι διεθνείς Βαγγέλης Μάντζαρης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ενώ η ομάδα της Νίκαιας ενισχύθηκε με ικανότατους ξένους όπως, οι Αμερικανοί Ρέισον Σίμονς, Νταβόντε Λέισι, Ντόντε Χόκινς και ο Βόσνιος Ντιέγκο Καπελάν.

Τους παραπάνω αθλητές πλαισιώνουν και οι ταλαντούχοι Έλληνες Νίκος Αρσενόπουλος, Κωνσταντίνος Κορκόντζελος, Γιώργος Πετανίδης, στην τέταρτη διαδοχική χρονιά του Ιωνικού στη Basket League.

Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για το φιλικό με τον Ιωνικό

Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για την είσοδο στο φιλικό αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί την κάρτα τους, θα εισέρχονται ελεύθερα στο γήπεδο.

Η διαδικασία αρίθμησης του γηπέδου έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά το ηλεκτρονικό σύστημα, ενώ συνεχίζεται και η διαδικασία της τοποθέτησης των ταμπελών της νέας πλήρους αρίθμησης, σε όλες τις θέσεις του κλειστού γυμναστηρίου, η οποία θα ολοκληρωθεί πλήρως τις επόμενες ημέρες.

Ενημερώνουμε επίσης, πως τα εισιτήρια για το φιλικό αγώνα με τον Ιωνικό θα διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του γηπέδου που θα ανοίξουν στις 3.30 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για τους άνω των 16 ετών και 5 ευρώ για τους φιλάθλους 16 ετών και μικρότερους. Η είσοδος για τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΣΚ θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας

Η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται ελεύθερα σε όλους τους φιλάθλους, ενώ λειτουργεί και η πλατφόρμα πώλησης μέσω της ticketmaster.gr.

Υπενθυμίζουμε πως η πώληση των καρτών διαρκείας σε ειδικά πακέτα (οικογενειακό, ακαδημιών, ανέργων, ΑΜΕΑ, φοιτητών και πολυτέκνων) γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία του ΑΣΚ (Σταμούλη 3) καθημερινά 9 π.μ. – 1 μ.μ. το πρωί και 6 – 8.30 μ.μ. το απόγευμα, αλλά και το πρωί του Σαββάτου 10-12 π.μ.

Επίσης, παρακαλούνται όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί την κάρτα τους, να παραλάβουν τις τυπωμένες ονομαστικές τους κάρτες, από τα νέα γραφεία του ΑΣΚ (στο ισόγειο επί της οδού Σταμούλη 3, καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και 10-12 το πρωί του Σαββάτου).

Σημειώνουμε, πως μετά την εκτύπωση των καρτών, τα έντυπα εισιτήρια που είχαν παραλάβει αρχικά, δεν ισχύουν πλέον και αντικαθίστανται από τις πλαστικές ονομαστικές κάρτες.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ