ΛΟΥΚΑ ΑΝΤΡΑΝΤΑ: Έρχεται και υπογράφει – “Φλέβα χρυσού” για την ΑΕΛ (φωτο & βίντεο)

Νέα ενίσχυση από την Αργεντινή προγραμματίζουν στην ΑΕΛ για το σημερινό φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καθώς μετά τους Φαμπρίτσιο Πεντρόσο και Γκάμπριελ Ραμίρες, έρχεται στην Λάρισα εντός της ημέρας κι άλλος ποδοσφαιριστής από την χώρα του τάνγκο.

Όπως κυκλοφορεί από χθες το πρωί, με αφορμή το αποκαλυπτικό post στο twitter του Αργεντινού δημοσιογράφου, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, που ειδικεύεται σε θέματα μεταγραφών, ο 21χρονος Λούκα Χαβιέρ Αντράντα ταξιδεύει στην χώρα μας, προερχόμενος από την Ρασίνγκ Κλουμπ, για να ντυθεί στα “βυσσινί”.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, που φέρεται από τα αργεντίνικα δημοσιεύματα να εντάσσεται στην ΑΕΛ ως δανεικός με οψιόν αγοράς 270.000€ για το 70% των δικαιωμάτων του, είναι ένα δημιουργικό χαφ που αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής, βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του και τον συνοδεύουν καλές κριτικές από την Αργεντινή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε καθεστώς μη αδειοδότησης από τον περασμένο Ιανουάριο, που σημαίνει ότι έχοντας αποκτήσει ήδη τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών (Πλέγας, Πεντρόσο, Νικολιάς), δικαιούται πλέον την απόκτηση όσων Ελλήνων επιθυμεί κάτω των 25 και τριών ακόμη ξένων ή κοινοτικών κάτω των 23 ετών!

Το who is who

Ο Λούκα Χαβιέρ Αντράντα γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 2001 στο Μπουένος Άιρες και εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρασίνγκ Κλουμπ σε ηλικία μόλις 7 ετών. Έχει ύψος 1.76, αγωνίζεται στις θέσεις του άξονα και χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό του πόδι. Η Ρασίνγκ είναι και ο σύλλογος που υποστηρίζει στην Αργεντινή, ενώ ο αγαπημένος του παίκτης είναι ο εμβληματικός αρχηγός της, Λισάντρο Λόπες (έπαιξε επίσης σε Πόρτο, Λιόν ενώ ήταν και διεθνής με την Αργεντινή).

Στις 30 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στο 1-1 με την Ντιφένσα, αντικαθιστώντας τον Βάλτερ Μοντόγια, με τον ίδιο να δηλώνει τότε πως αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Συνολικά με την εν λόγω ομάδα κατέγραψε δύο συμμετοχές στην Α’ κατηγορία, παίζοντας ταυτοχρόνως στα τμήματα Υποδομής της Ρασίνγκ, απ’ όπου αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην δεύτερη κατηγορία και συγκεκριμένα στην Εστουδιάντες ντε Μπουένος Άιρες με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Συνολικά με την εν λόγω ομάδα κατέγραψε 8 συμμετοχές, αλλά φαίνεται πως κάτι δεν “κούμπωσε” με το περιβάλλον, με συνέπεια όταν προέκυψε πιθανότατα το ενδιαφέρον από την ΑΕΛ, να ζητήσει και ο ίδιος να διακοπεί ο δανεισμός του, για να κάνει την πρώτη του απόπειρα στην Ευρώπη.

  • Το παραπάνω ρεπορτάζ δημοσιεύεται σήμερα στην καθημερινή εφημερίδα “Πολιτεία Λαρισαίων”, που μαζί με την δευτεριάτικη “Πολιτεία των Σπορ”, ασχολούνται επισταμένα με το ρεπορτάζ της ΑΕΛ:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ