Απόλλων Λάρισας: Με τα… μούτρα στη δουλειά (φωτο)

Προτεραιότητα στα παιδιά από τη Λάρισα προανήγγειλε ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Μόρας, στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των «κυανόλευκων» που θα εξετάσει αρκετές περιπτώσεις νεαρών παικτών

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιώχας

Τελέστηκε ο αγιασμός και ο Απόλλων Λάρισας πάτησε χορτάρι για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν (2022-23) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Νέα διοίκηση, νέα τεχνική ηγεσία, νέοι στόχοι για τους «κυανόλευκους» που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες ενόψει μίας απαιτητικής χρονιάς.

Το ρόστερ ακόμη δεν έχει διαμορφωθεί καθώς η μη οριστικοποίηση της έναρξης του πρωταθλήματος έχει αλλάξει πολλά σχέδια και προγραμματισμό σε όλες τις ομάδες της SuperLeague 2. To παρών στην πρώτη έδωσε ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Τσακίρης, ενώ στο γήπεδο, μεταξύ άλλων, ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Χαλάτσης και Μαλάκος τα νέα πρόσωπα

Το έμψυχο δυναμικό είναι λειψό με τους αρχηγούς Κώστα Χατζή και Κώστα Σκούπρα να ανανεώνουν την συνεργασία τους με την ομάδα ενώ οι Χρήστος Καλούσης, Πρόδρομος Ποτόσογλου, Θοδωρής Λουκάς (ανακοινώθηκαν και επίσημα οι ανανεώσεις τους), Μιχάλης Γιαννίτσης, Δημήτρης Λίταινας, Ανδρέας Σταματής, Γιάννης Μπαλογιάννης, Δημήτρης Ζιάκας, Στέλιος Παναγιώτου συνεχίζουν από
πέρυσι.

Δύο είναι τα νέα πρόσωπα. Οι Λαρισαίοι, Βάιος Μαλάκος (αριστερός μπακ, με προηγούμενη ομάδα την ΑΕΠ Κοζάνης) και Αλέξανδρος Χαλάτσης (μέσος, με προηγούμενη ομάδα τον ΠΟΕ) που εάν πείσουν το νέο προπονητικό τιμ, θα αποκτηθούν.

Στην πρώτη και οι Νέοι Καρκατσέλας, Ευθυμιάδης, Γαλάνης, Πασιάς, Παπανικολάου, Διβανές, Τερζούδης, Μπακαρός και Κούρτης που θα τους παρακολουθήσει στενά ο Μόρας και το τεχνικό επιτελείο του.

Το προπονητικό τιμ

Νέα πρόσωπα στο τεχνικό τιμ του Απόλλωνα. Ο Βαγγέλης Μόρας θα είναι o head coach του συλλόγου με τον Ανδρέα Τσιρβούλη ως άμεσο συνεργάτη του. Γυμναστής ο Δημήτρης Μητρακούλης που συνεχίζει από πέρυσι και προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Ευριπίδης Βακουφτσής.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις:

Κώστας Τσακίρης (πρόεδρος ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας): «Εύχομαι η χρονιά να είναι καλή. Να έχουμε μία αρμονική σχέση. Θέλουμε να πετύχουμε την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Μακάρι να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχηθώ και καλή επιτυχία στην ΑΕΛ που θα είμαστε στην ίδια κατηγορία. Ο στόχος είναι η παραμονή και του χρόνου έχει ο Θεός».

Βαγγέλης Μόρας (προπονητής Απόλλων Λάρισας): Μου δίνεται η δυνατότητα να γίνω επαγγελματίας προπονητής. Έχω παίξει εδώ ως ποδοσφαιριστής και είναι τιμητικό για εμένα που ο νέος πρόεδρος με εμπιστεύεται για να δοκιμάσω σε υψηλότερο επίπεδο τις δυνατότητες μου. Είναι μία ευχάριστη στιγμή.

Είμαστε σε μία περίεργη φάση γιατί δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα ξεκινά από σήμερα (σ.σ. χθες) την προετοιμασία της γιατί την Παρασκευή (22/7) φεύγει για Σλοβενία.

Το πρωί μάθαμε πως η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος πάλι άλλαξε και αυτό αναπροσαρμόζει τα σχέδια μας. Θα είμαστε δύο βδομάδες εκεί.

Ο οργανισμός Απόλλων, γνωρίζουν όλοι, πως προέρχεται από άτομα που είναι από την Λάρισα και η στελέχωση του θα είναι με άτομα από την περιοχή.

Υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές από την Κ19 τους οποίους θέλουμε να δούμε».

Χρήστος Καλούσης (Ποδοσφαιριστής Απόλλων Λάρισας): «Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και ο καθένας να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους».

Μιχάλης Γιαννίτσης (Ποδοσφαιριστής Απόλλων Λάρισας): «Εύχομαι να ‘μαστε γεροί και δυνατοί. Να έχουμε μία καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι».

Ανδρέας Σταματής (Ποδοσφαιριστής Απόλλων Λάρισας): «Με την δύναμη του Θεού να έχουμε φέτος μία καλή χρονιά. Προέδρος και τεχνικό επιτελείο φέρνουν άλλο αέρα στην ομάδα.

Ελπίζω να έχουμε μία καλύτερη χρονιά σε σχέση με πέρυσι.

Θέλω να πετύχω όσο περισσότερα γκολ μπορώ αλλά ο πρώτος μου στόχος είναι να βοηθήσω να πετύχουμε την άνετη παραμονή στην κατηγορία».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ