Πασχαλινές δράσεις ANIMUS KAA

Φέτος, μετά από δυο χρόνια πανδημίας, το προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης ANIMUS μαζί με τους ασθενείς ακολούθησε όλα τα πασχαλιάτικα ήθη και τα έθιμα.

Τηρώντας πάντα αυστηρά τα πρωτόκολλα έναντι του covid-19, οι ασθενείς συμμετείχαν σε ομάδες δραστηριοτήτων όπου έφτιαξαν με ενθουσιασμό πασχαλιάτικες λαμπάδες, έβαψαν αβγά και έπλασαν νόστιμα κουλουράκια. Με τις δραστηριότητες αυτές οι ασθενείς μας, βιώνοντας το κλίμα των ημερών, ξέχασαν για λίγο τη σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα τους  και αντάλλαξαν ευχές για υγεία και ευημερία.


Οι πασχαλινές δράσεις θα κορυφωθούν σήμερα με την περιφορά του επιταφίου στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑ και αύριο με τον εορτασμό της Ανάστασης Του Θεανθρώπου.

«Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές μας και να μας χαρίζει υγεία!»

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 21admedia άνοιξε τις πόρτες της στους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ ANIMUS σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό, μία ανάσα πριν την έναρξη της Μ. Εβδομάδας

Το επιτελείο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού 21admedia προετοίμασε μια μοναδική ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Οι ωφελούμενοι…