Χαλάρωση μετά τη συνεδρίαση για τον πρόεδρο του Δ.Σ.Λάρισας

Στιγμές χαλάρωσης για τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Τρύφωνα Τσάτσαρο, λίγο μετά τη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης του φορέα. Μαζί του, σε κεντρικό καφέ της πόλης, η Δέσποινα Μίγα-Κατσογιάννη, η οποία με τον Νικόλαο Γκανάτσιο, είναι οι μόνοι από την παράταξη του κ. Τσάτσαρου που συμμετέχουν στο νέο 14μελές Δ.Σ.

Σίγουρα, η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου δεν είναι η ιδανική για την ομάδα Τσάτσαρου, καθώς δεν έχει την πλειοψηφία, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί ένα modus operandi, καθώς οι προκλήσεις για τον δικηγορικό κόσμο, μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι αρκετές, σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο.

«Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει μια διεύρυνση του Δ.Σ, δεν έγινε αυτό. Είναι κάτι απόλυτα αποδεκτό και θα λειτουργήσουμε έτσι από εδώ και πέρα, με ένα προεδρείο, η πλειοψηφία του οποίου προέρχεται από μία συγκεκριμένη ομάδα. Θα λειτουργήσει το Συμβούλιο, αλλά θα μπορούσε να δοθεί σημειολογικά ένα δείγμα γραφής διαφορετικό -ένα σαφές μήνυμα ότι είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, να συνεργαστούμε και να εκφράσουμε όλες τις τάσεις.»

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσάτσαρος είχε προτείνει εκπροσώπηση και των τριών παρατάξεων που κατήλθαν στις τελευταίες εκλογές κάτι που δεν έγινε αποδεκτό, κρίνοντας, από το αποτέλεσμα της συγκρότησης σε σώμα, από τη πλευρά Μπασδέκη.

Κ.Κ

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ