ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: H «Όμικρον» βάζει τρικλοποδιά στο Συνέδριο…

Πληροφορίες για δίμηνη μετάθεση ενώ βρίσκεται στον αέρα η προσυνεδριακή διαδικασία

Την μετάθεση κατά δύο μήνες του «καταραμένου» 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενδέχεται να αποφασίσει κατά την αυριανή του συνεδρίαση το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Αυτή τη φορά – το Συνέδριο έχει αλλάξει πολλές φορές ημερομηνία διεξαγωγής τα τελευταία 2,5 χρόνια – ο λόγος της μετάθεσης, από τα τέλη Φεβρουαρίου στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων covid με την μετάλλαξη «Όμικρον», διαδικασία που προβλέπεται να ενταθεί κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Η μετάθεση κρίνεται αναγκαία και εξαιτίας του γεγονότος ότι λόγω της έξαρσης της πανδημίας δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες τον πρώτο μήνα του χρόνου προσυνεδριακές διαδικασίες στην επαρχία.

Για παράδειγμα, είναι πρακτικά αδύνατο να διεξαχθούν οι σχεδιασμένες σε κλειστούς χώρους τον Ιανουάριο εκδηλώσεις με τον Αλέξη Χαρίτση, την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Σταύρο Αραχωβίτη, στην πόλη της Λάρισας, τον Τύρναβο και τα Φάρσαλα, αντίστοιχα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις προγραμματισμένες ολομέλειες των Οργανώσεων Μελών για την συζήτηση των κειμένων του Συνεδρίου.

Γενικότερα, ο κομματικός προγραμματισμός φαίνεται ότι εισέρχεται σε εκούσια καραντίνα, περιμένοντας την ύφεση της πανδημίας…

Μ.Κ.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ